Tingstedet

IMG_0355

Tingstedet er et kunst- og arkitekturprojekt i Taastrupgaard, der udvikles i samarbejde med brugere af havefællesskabet Det Grønne Hjørne.

Tingstedet er et sted for fællesskaber mellem mennesker, vækster, mycelium og brød, samtaler om forskellige kulturer, overlevering af viden og opskrifter, udveksling af materialeproduktion og byggeteknikker, og historiefortælling gennem tegning.

IMG_3753

IMG_2611X

IMG_1825

20221108_113552

Ghettoloven foreskriver at Taastrupgaard skal nedrive 40 % af sin boligmasse. Mens der rives ned, bygger vi op. Vi bygger et fælles Bagehus lige udenfor haveforeningen “Det Grønne Hjørne” der skal understrege det socialt samskabende og det biologisk cirkulære. Vi bygger de bløde strukturer før de hårde – og vi etablerer et laboratorie til kollektiv, eksperimentel læring, hvor vi alle kan få praktisk erfaring med forskellige kulturer, metoder og materialer. Foreløbig har vi etableret et cirkulært myntebed, et cirkulært byggefelt med en konstruktion i douglas tømmer med træ-samlinger, og et værksted, der producerer myceliumpaneler og tegninger til Bagehuset.