NEWS

Artikel i Kinabladet

Kinabladet_36_2007

Kinabladet har trykt min artikel Beijings forvandling, som jeg skrev under min rejse til Kina sammen med kinaekspert Hanna Leanderdal.

NEWS |

På auktion i Karlskrona

31.10.2007_Møllen

I dag har jeg erhvervet en forladt industribygning i Sverige, som ramme for udvikling, produktion og test af en række prototyper, der relaterer til det at bo. Jeg har længe ledt efter en passende lokalitet, der kunne skabe mulighed for at udfolde aktiviteter med fokus på et maksimalt nærvær og en minimal økonomi. Møllen tiltrak min opmærksomhed, da der stod i ejendomsrapporten at stedet var et totalt renoveringsprojekt og at det havde ringe markedsefterspørgsel.

NEWS |

Nyt udviklingsprojekt

01.09.2007_SOUP

Jeg er inviteret med i en arbejdsgruppe om et  udviklingsprojekt for Solvang Centret i Urbanplanen. Vi – Kaj Nyborg, Cai Ulrich von Platen, Carsten Hoff og jeg –  starter arbejdet i dag.

NEWS |

På vej til Beijing

Kinaekspert Hanna Leanderdal og jeg tager på researchtur til Kina for at studere Beijings urbane udvikling op til olympiaden i 2008.

NEWS |

Megastruktur publiceret

26.06.2007

Megastruktur optræder som case i en ny publikation fra Cinark med titlen ´Arkitektonisk kvalitet og industrielle byggesystemer.´

Se afsnittet om Megastruktur.

NEWS |